• Noordzijde
  • Zuid-Oostzijde
  • Zuidzijde

Dorpsraad Eethen

Onthulling van de dorpspomp is geweest op donderdag 11 april 19.00 uur.

Door oud burgemeester Fons Naterop en oud voorzitter dorpsraad Joseph Pullens.

Ook is de overdracht aan de gemeente Altena door onze voorzitter Piet Hobo aan wethouder Paula Jorritsma.

Dorpshuis Teratina, De Korten Bruggert 7,  4266 ER Eethen

Contact: tel.nr. 0416 352451 (Lena van Berkel)

Website:

activiteiten:

• verschillende festiviteiten en partijen.
  • vergaderingen, grote en kleine zaal.
  • dans; o.a. zumba
  • maandelijks bingo
  • bloedprikpost op woensdag van 08.45-09.45 uur
  • ook is de oranjevereniging hier ondergebracht

Eetproject 55+

Er is in het dorpshuis op elke 2e dinsdag in maand (behalve in de zomervakantie) een 3 gangen maaltijd voor de oudere inwoners.
Verzorgd door een aantal vrijwilligers die de kookkunst goed beheersen.
Het is er echt gezellig en het bevordert de onderlinge contacten met de andere oudere inwoners.

De kosten bedragen € 8,50 per persoon, dit is inclusief koffie na de maaltijd (drankjes niet inbegrepen).
Opgeven kan tot een week van te voren bij:

• Sijjo Blom  tel. 0416 351988
  • Riekie van Ballegooijen, tel: 0416-352243

Bibliotheek Cultuurpunt Altena Eethen.

Website  https://cultuuraltena.nl/52/.html  hier staat alles over openingstijden etc.

Zorgvoorzieningen in de oude school op de hoek Raadhuisstraat/Hoek Eethen

Dagbesteding-Bijzonder.

Huisartsen dependance van Wijk en Aalburg.

afspraken voor Eethen: via huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg tel (0416) 691260

Fysio Company.

afspraken: (0416) 353133  of via centraal nr. 073 6232222

Wijkverpleging Thebe.

inloopspreekuur: ma/wo/vr van 11.00 tot 12.00 uur in Eethen of via 088 1173200 (24 uur bereikbaar)

Vervoersinformatiepunt VIP Eethen.

Voor info:  Mobiliteitsconsulent, Loes Haarmans  telnr. 06-57320942  voor vragen over vervoer (op kantooruren).

Belauto (Altena Mobiel).

Voor als u geen andere vervoer mogelijkheid heeft.  (wel tegen een vergoeding) info: 06-45561066.

Voetbalclub GDC,
Accommodatie aan de Nieuwe Steeg

Website: www.vvgdc.nl

Sport en vriendschap. Gymvereniging.
Postadres: niet bekend.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten in de sporthal bij de school:

• turnen voor diverse groepen
  • volleybal
  • badminton

Openbare Brede School;  Prins Willem Alexander School,
Nieuwesteeg 6., 4266 EH Eethen
.
Website: http://www.pwaschooleethen.nl/

Peuterspeelzaal De Snatertjes
Lokatie: Nieuwesteeg 6
4266 EH Eethen
Website: www.pszdesnatertjes.nl

Vrijwilligerscentrale Aalburg
Aalburg Loket
onderdeel: formulieren brigade
Website: www.vrijwilligerscentraleaalburg.nl

Jeu de boules.

Locatie: op zuidplan tussen de woonblokken aan de zuidzijde. Er wordt gespeeld op de woensdagavond. Leuk om ook een keer of meer keren mee te doen. Misschien kunnen er wel verschillende teams gemaakt worden. Meedoen is gratis.

Buurtapp. Nextdoor.

Voor een veilige buurt is er een buurtapp van Nextdoor dan kun je elkaar op de hoogte houden van allerlei zaken in het dorp via. https://nextdoor.nl/news_feed/    schrijf je nu in.

Artikelen bekeken hits
45869

Ontwep & realisatie VHAC.nl | Copyright © 2013 - 2019 | Dorpsraad Eethen | Inloggen